Myšlenkové vypsání

Tak trošku jiné tvoření

Rok 2019 jsem dopředu prohlašovala za super rok, protože je 9 moje oblíbené číslo. A začali jsme ho s Tomem pěkně ve velkým stylu.

Lednové běhy

Protože se letos chystá Tom na závody 50 a 70 km, rozhodla jsem se, že budu běhat po Brně s ním a že se tak dostanu zase nejen na svoji váhu, ale i fyzičku. Opustila jsem svoji komfortní zónu (běhala jsem jenom od jara do podzimu nebo v posilce na pásu) a celý leden si užívala běhu po venku. Občas pršelo, občas mrzlo, běhali jsme bahnem 🙂 Během ledna jsme měli naběhaných spoustu km a měli jsme z toho radost oba.

Poprvé na skialpech

Koncem ledna jsme si zajeli taky na prodloužený víkend do Špindlu na skialpy. Počasí nám vyšlo suprově! Byl to snad ten jediný víkend, kdy padaly chuchvalce sněhu a napadlo několik čísel během každé noci. Vyzkoušeli jsme si půjčovnu skialp (pro mě), celodenní túru v čerstvým sněhu, ledové krupce i vichru na kopcích. Jak říká můj muž, zážitky mají být hlavně intenzivní! A to byly. Odměnou nám byl 7 km sjezd lesem bez lidí a taky prašanem 🙂

Výšlap. Stejnou cestou jsme sjížděli dolů. Krásných 7 km.
Sněhová nadílka. Bohužel byla spousta boud zavřena.
Ptačí kámen pod sněhem – sněhu mraky 🙂

 

 

Popříjezdové zjištění

To, že se neděje v mým těle něco jak má, jsem zjišťovala už během víkendu, ale až doma se nám to potvrdilo. Celej Špindl a skialpy jsme řádili sněhem ve 3! 🙂

Fazolka na cestě

A jelikož mi bylo několik týdnů špatně od žaludku a byla jsem hrozně unavená, nevydržela jsem dlouho sedět u tvoření a krčit si žaludek. I tak vzniklo pár pěkných přání, která se tu brzy objeví.

Kvůli nevolnostem jsme se po dlouhé době podívali s Tomem taky na několik pořádných filmů. Filmy, kde je kus pravdy/jsou podle skutečné události, mají velkou sílu. Tady se můžete inspirovat:

 

M.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *