Papírové tvoření

Papercards.cz challenge 95.

Challenge. Papírová výzva. Protože mě sleduje spousta známých, kamarádů a rodina, ráda bych vám papírovou výzvu trochu přiblížila. Co to vlastně je? Kdo ji pořádá a jak často?

Papírová výzva probíhá každý měsíc a pořádají ji, většinou, obchůdky nebo osoby, které prodávají tvořivý materiál. Každý měsíc se zveřejní barevná paletka/téma/motiv/geometrický tvar apod., podle které se tvoří. Stanoví se datum, do kterého se daná přáníčka mají vyfotit a zaslat emailem zadavateli. A pak se hlasuje. Buďto vybírá výherce pořadatel soutěže nebo u některých pořadatelů samotní tvůrci. Třeba jako u Pretty Papers.

Snažím se zúčastnit každý měsíc, ale poslední dobou je účast, kvůli malému, dost náročná. Zatím se držím, byť někdy odešlu výtvor poslední den 🙂 Tímto patří dík hlavně Tomovi (mému muži), protože mi ten čas umožní u tvoření trávit díky hlídaní 🙂

Papírové výzvy mám moc ráda, protože se mi díky tomu rozšiřují obzory. Nejen, že tvořím v barvách a jejich kombinacích, které bych nezvolila, ale také se dozvídám o zahraničních tvůrcích a různých technikách. Posouvá mě to dál.

Níže vkládám přání, se  kterým jsem se zúčastnila této výzvy. Přáníčko to bylo výherní. Tímto děkuji Irisce a firmě Davona za výhru. Je to moje první výhra v challenge a udělala mi velkou radost!

 

       

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *